Spel: 600 st

Träffprocent: 53.3%

ROI: 103.5%

Guldmedlemskap

Förbättra dina chanser att vinna genom att bli guldmedlem. Guldmedlemskapet kostar 149 kr/månad och kan när som helst sägas upp.

Som guldmedlem får du ta del av:

  • Unika spelrekommendationer och analyser. Du missar ingenting av travtipsen och fotbollsidéerna som kommer varje vecka. Jag har genom åren bra plusstatistik inom båda grenarna.

  • Spelteori, värderingar, match- och loppreflektioner, information och statistik. Visst finns det mycket att rygga men tanken är att du även ska hitta gott om egna spelidéer med hjälp av mrodds.se.

  • Framöver kommer ni även att få stifta bekantskap med några av mina bästa kontakter. Där finns vass expertis även inom andra områden där jag inte är mycket att hänga i granen. Förutom tips och krönikor kan det i framtiden även bli en del intervjuer, stötande och blötande med andra sport- och spelfrälsta.

  • Under vintern har jag funderingar på att att öppna upp mina privata travbolag för er guldmedlemmar. Det är alltid reducerade system där man får nytta av att ranka rätt och sätta sig in i såväl chansvärdering som ambitiös komponering. Ett visst antal platser kommer att finnas, och ”först till kvarn” lär gälla, men målet är att många ska kunna haka på. I första hand är det jackpotomgångar som spelas och förutom V75 och V64 vill jag lyfta fram V86 som en spelform jag haft stor lycka med.

  • Tills vi får till de bitarna går det utmärkt att rygga mina ”raka” system på Andelstorget. Ni kan vara med på både V75 och V86 och väljer själva hur många andelar ni vill ha. Varje andel kostar 250 kronor och det går att köpa andelar fram till ungefär en halvtimme före start.
  • På lördagarna kommer alltid min spelkrönika i NTM-koncernens tidningar och i 9 fall av 10 avhandlas det viktigaste inför V75. Den kommer ni att kunna läsa på nätet varje vecka och spelförslagen är av det mindre slaget; ungefär 10% av Andelstorget-systemen.

  • Varje torsdag publiceras min helsida inför Stryktipset. Den färdigställs på onsdagen och målet är att den ska vara en bra guide att utgå ifrån när man ska göra sitt Stryktipssystem.