Den här veckan är det jackpot på  V86 på onsdag (Solvalla/Bergsåker) innan det är dags för V75 på norska Bjerke på lördag. HÄR kan du köpa andelar i mina system för 250 kr/st.

Statistik

Efter att jag slutade skriva på Corren-bloggen har spelen, förutom tipsen i krönikan, rekats ut via Twitter. Här kommer statistiken efter Corren-bloggens farväl i april 2016 inklusive alla tips här på MrOdds.

Spel: 472 st
Träffprocent: 54.1%
ROI: 104.5%
(Nettosumma: +51 038 kr*)

 

Precis som förut så spelar jag vanligtvis dubbel insats på de svenska spelen, vilket gör att det inte går att klicka direkt när oddsen släpps då bara småsummor är tillgängliga. Live är insatserna i regel något lägre än på ”pre”-spelen men det är mer marginellt och jag rekommenderar ingen stor skillnad där.  Jag anger alltid spelgränser och till de oddsen bör man över tid ligga på marginellt plus men samtidigt spelar jag bara själv om oddsen är åtminstone 2-3 punkter över gränsen. Bra att veta för de som inte tillhör skaran följt mig genom åren.

 

*I statistiken har jag gjort det enkelt med insatserna 1500 kr och 3000 kr och de förstnämnda har lagts på engelsk fotboll medan mina övriga huvudligor (och enskilda, utvalda spel på andra håll) får det dubbla. Fr o m säsongen 17/18 blir det bara Premier League och Serie A – där det är svårare att hitta edge – som får den lägre insatsen då Championship känns så stabilt. Dessa limits finns i regel tillgängliga och exempelsumman i statistiken är baserad på detta.

 

  • Ingen jättevolym under sommaren men en period man minst sagt får vara nöjd med. Förra säsongen Var Premier League och Championship både upp och gav i slutändan gröna siffror medan jag tidigt insåg att min edge i Serie A var begränsad. Ingen superfeeling där inför säsongen 16/17 heller men vi får se. Den svenska fotbollen går precis lika fint som vanligt och med sommaren på väg mot höst hoppas jag att det håller i sig.
  • Efter att förra året ha varit med om att bli ensam med 13 rätt (med Stryktipsbolaget, inte ensam…) har det gått trögare men 10-miljoners-känslan vill man uppleva igen…tro mig!
  • Travledes har V6-jackpots visat bäst resultat under våren 2016 och på de större streckspelen, V75 och älskade V86, hoppas jag på stolpe in när som helst. Utökar systemen med några tusen i höst och välkomnar då alla Guldmedlemmar som vill vara med!
  • Spel är ingen sprint. Det är ett maraton. Ibland flyter allting på så att man undrar hur det kan vara så lätt. I perioder tar man istället alla felbeslut som går att ta. Det viktiga är dock att man i detta känner att man jobbar rätt över tid – då blir det bra i slutändan.